Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το Careers in White φέρνει στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους εργοδότες του Ιατρικού κλάδου.


rejoin careerswhite

Το Careers in White φέρνει στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους εργοδότες του Ιατρικού κλάδου.

Το Careers in White ανακοινώνει την έναρξη του 12ου κύκλου Ιατρικών Ημερών Καριέρας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εργοδότες του κλάδου θα παρευρεθούν σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ 1 Μαρτίου και 24 Μαΐου 2015. 

Στην Ελλάδα οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην:

Αθήνα, 
23 Μαΐου, ώρες 10:00–16:00, στο Electra Palace Hotel  (Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).
Θεσσσαλονίκη
25 Μαΐου, ώρες 10:00–16:00, στο Electra Palace Hotel Thessaloniki (Πλ. Αριστοτέλους).
Το Careers in White είναι μια ιδέα που χτίστηκε από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών από το 2008. Η 12η σειρά εκδηλώσεων φέτος φέρνει, εκτός από τους κορυφαίους εργοδότες στον κλάδο, νέους εργοδότες που αναζητούν ειδικευόμενους και ειδικούς γιατρούς, νοσηλευτές, οδοντιάτρους, φυσιοθεραπευτές, φοιτητές, φαρμακοποιούς, ερευνητές και μαίες. 
Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους και να τους παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο των θέσεων εργασίας. Εκτός από την προσφορά ελκυστικών μισθών, οι εργοδότες παρέχουν επίσης μαθήματα γλώσσας και επαγγελματική καθοδήγηση.

Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ο κύκλος θα κλείσει με τη διαδικτυακή εκδήλωση, Careers in White Virtual Fair, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως της 15 Ιουλίου, στη διαδικτυακή πλατφόρμα της σελίδας του Careers in White.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι εντελώς δωρεάν και καλό είναι οι υποψήφιοι να έχουν μαζί το βιογραφικό τους. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Πηγή: http://rejoin.gr