Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Management & Marketing of Beauty Therapy Institutes / Οργάνωση Καταστήματος & Μάρκετινγκ Κέντρων Αισθητικής

Διακριθείτε στο δυναμικό κλάδο της ομορφιάς αυξάνοντας Τζίρους και Κέρδη!


Ε’ έκδοση του εγχειριδίου Marketing - Management of Beauty Therapy Institutes.

Η οργάνωση ενός κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος, η αποτελεσματική διαχείριση ενός ινστιτούτου καλλωπισμού πλήρους παροχής υπηρεσιών (προσώπου, σώματος, αποτρίχωσης- πώλησης καλλυντικών, κ.α.), η κατανόηση των λειτουργιών και της χρησιμότητας του marketing, η εισαγωγή σύγχρονων διαδικασιών και μεθόδων σε ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και πολλά άλλα κρίσιμα θέματα που αφορούν το marketing, τη διαφήμιση, το management, την προσωπική επικοινωνία, τις πωλήσεις και τις τεχνικές τους καθώς και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ε’ έκδοσης του εγχειριδίου «Beauty Therapy Management». Τις διαδικασίες της παραπάνω διερεύνησης, παρουσιάζει σε αυτή τη δ’ έκδοση του εγχειριδίου, ο Βασίλης Γαλάνης, Καθηγητής, Συγγραφέας και  Marketing Consultant.
Το εγχειρίδιο απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου καλλωπισμού / Ιδιοκτήτες Κέντρων Αισθητικής και Αδυνατίσματος, Πολυδύναμων μονάδων, Spa, κ.α., Αισθητικούς και εργαζόμενους σε μονάδες του κλάδου, καθώς και σε φοιτητές και πτυχιούχους ΤΕΙ Αισθητικής που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, και να αναβαθμίσουν την καριέρα τους. Εξάλλου το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του εγχειριδίου, εισαγάγει σύγχρονη τεχνογνωσία άμεσα εφαρμόσιμη, συμβάλλοντας στην εισαγωγή νέων επιτυχημένων διαδικασιών και μεθόδων. Παράλληλα, με το πρακτικό του ύφος,  συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική μετεκπαίδευση  του προσωπικού  των παραπάνω προαναφερόμενων μονάδων.
Η δομή του εγχειριδίου έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε κεφάλαιο να αποτελεί μια αυτόνομη διδακτική ενότητα. Η ύλη του εγχειριδίου καλύπτει τις ανάγκες των διδασκόντων στο μάθημα Οργάνωση Καταστήματος Αισθητικής - Μάρκετινγκ των ΙΕΚ.
Επιπλέον οι αγοραστές  του εγχειριδίου, ενημερώνονται ηλεκτρονικά με αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών για τον κλάδο, συμβουλευτική για πωλήσεις και προβολή, μελέτες που αφορούν τον κλάδο και τις εξελίξεις στο χώρο του marketing και της διαφήμισης καθώς και των τάσεων στον κλάδο, λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώνουν νέες καταναλωτικές συμπεριφορές, κ.α.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος της δομής και της οργάνωσης του εγχειριδίου, στηρίζεται στην μεγάλη εμπειρία του συγγραφέα στο management και το marketing μεγάλων μονάδων του κλάδου καλλωπισμού. Πρέπει να σημειωθεί ακόμη, ότι ένα εκτεταμένο μέρος της ύλης του εγχειριδίου, αναφέρεται στην ανάπτυξη των απαραίτητων  επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων που πρέπει να διαθέτουν τα στελέχη του κλάδου σε θέματα επικοινωνίας, γλώσσας του σώματος και πωλήσεων, προκειμένου να προωθούν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους, καλύπτοντας τις προσωπικές και εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών του κέντρου. Η αξία του Beauty Therapy Management είναι 90€. 

Για περισσότερες πληροφορίες – παραγγελίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον κο Β. Γαλάνη, τηλ.: 6980 558496, e-mail: vasgalanis@gmail.com  Παραγγελίες - Κατάθεση χρημάτων: Εθνική Τράπεζα 125/396005-64,
Alpha Bank 104-002101-240020


Δωρεάν Συμβουλευτική και Tips, μπορείτε να λαμβάνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από τους παρακάτω ιστότοπους:
http://beautytherapymanagement.blogspot.com ,
http://www.facebook.com/beautytherapymanagement