Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο για τη σύγχρονη επαγγελματία Αισθητικό: «Στο δρόμο...της Ανάπτυξης» - Ανάπτυξη δεξιοτήτων Πωλήσεων και Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ BIOGER

  
    Ο Βασίλης Γαλάνης, Marketing Consultant Κέντρων Αισθητικής με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Biogerαποκλειστικό αντιπρόσωπο των επαγγελματικών καλλυντικών του Γαλλικού Οίκου GERnetic& των φυσικών καλλυντικών Natura Mystic, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των πελατών τους αλλά και των επαγγελματιών αισθητικών του κλάδου, συνεχίζουν τις επιμορφωτικές τους δράσεις για τη νέα σαιζόν, με τη διοργάνωση ενός απόλυτα εξειδικευμένου σεμιναρίου. Η αναγκαιότητα της επιμόρφωσης των αισθητικών σε θέματα marketingmanagementτου κέντρου και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών και των πωλήσεων, αναδεικνύεται μέσα από την πραγματικότητα και καθιστά επιτακτική την ανάγκη επιμόρφωσης σε βάθος όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

   Θέλετε να ανακαλύψετε το δρόμο προς την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη;Το παραπάνω επιμορφωτικό πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για τους επαγγελματίες του κλάδου σας προσφέρει τη δυνατότητα. 
   Η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων στο marketing, τις τεχνικές πωλήσεων υπηρεσιών  και την επικοινωνία, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας καθώς και την επαγγελματική επιτυχία των εργαζομένων σε κέντρα αισθητικής. Το παραπάνω επιμορφωτικό πρόγραμμα εστιάζει στην πρακτική εξάσκηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων και απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επαγγελματία αισθητικό, σε στελέχη/ εργαζόμενους κέντρων αισθητικής και φοιτητές των Α.Τ.Ε.Ι. Αισθητικής.

   Βασικός σκοπός του προγράμματος που παρέχει απόλυτα εξειδικευμένα και άμεσα εφαρμόσιμα «εργαλεία» και τεχνικές, είναι η αποτελεσματική πώληση υπηρεσιών του κέντρου καθώς και των επαγγελματικών καλλυντικών, η ποιότητα της εξυπηρέτησης του πελάτη, η αποτελεσματική επικοινωνία, η σωστή χρήση της γλώσσας του σώματος και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών προώθησης πωλήσεων, μάρκετινγκ και διαφήμισης στο σύγχρονο κέντρο αισθητικής.
Το πρόγραμμα σκοπεύει στη δημιουργία ενός άριστου επαγγελματικού υπόβαθρου, που θα επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κέντρου του. Επιπλέον σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των αισθητικών για τις νέες πρακτικές σε θέματα μάρκετινγκ και διαφήμισης που προσφέρει το διαδίκτυο και τα social media.

   Η σύγχρονη επαγγελματίας αισθητικός πέρα από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιστημονικής γνώσης που πρέπει να διαθέτει στο αντικείμενό της, πρέπει σήμερα να διαθέτει επαγγελματικές ικανότητες που σχετίζονται με το marketing, το management, τις πωλήσεις, την επικοινωνία με τον πελάτη και την προβολή του κέντρου της, στοιχεία δηλαδή που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής της.

Θεματολογία Προγράμματος:

1η Ημέρα/ Σάββατο:

 1. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη και οι στόχοι της επικοινωνίας
 2. Η προσωπική συνέντευξη με τον πελάτη και οι στόχοι της επικοινωνίας
 3. Η διαχείριση της προσωπικής συνέντευξης με τον πελάτη
 4. Οι αγοραστικές αξίες και τα κίνητρα του πελάτη
 5. Η προσέγγιση του πελάτη και η διερεύνηση των αναγκών του
 6. Διαδικασία ενημέρωσης των πελατών
 7. Οι προσδοκίες των πελατών
 8. Μεθοδολογία για αποτελεσματικές πωλήσεις
 9. Η εμφάνιση των υπαλλήλων και η γλώσσα του σώματος
 10. Διαχείριση της γλώσσας του σώματος από την πλευρά της αισθητικού
 11. Η γλώσσα του σώματος του πελάτη
 12. Στάδια και διαδικασίες εσωτερικής πώλησης
 13. Διαδικασία και τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών με προϊόντα
 14. Αποτελεσματική διαχείριση αντιρρήσεων των πελατών
 15. Αποτελεσματική διαχείριση παραπόνων
 16. Στρατηγική για ένα επιτυχημένο telemarketing
 17. Workshop Υποδοχής-Εξυπηρέτησης Πελάτη –Διάγνωσης Αναγκών και Πρότασης Θεραπειών  σε κέντρο αισθητικής με τη συμμετοχή συνεργατών της BIOGER  (Διάρκεια 45’)
2η Ημέρα/ Κυριακή:

 1. To σύγχρονο κέντρο αισθητικής
 2. Η φιλοσοφία και οι στόχοι ενός σύγχρονου κέντρου
 3. Ο καταναλωτής και η κρίση
 4. Προώθηση των πωλήσεων- εργαλεία και τεχνικές
 5. Αποτελεσματική διαφήμιση
 6. Ο Ρόλος των Social Media – Πρακτικά παραδείγματα προβολής
 7. Workshop Υποδοχής-Εξυπηρέτησης Πελάτη –Διάγνωσης Αναγκών και Πρότασης Θεραπειών  σε κέντρο αισθητικής με τη συμμετοχή συνεργατών της BIOGER (Διάρκεια 45’)

Διάρκεια του Σεμιναρίου: 16 ώρες
Έναρξη Σεμιναρίου/ Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
 • Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 & Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
 • Ώρες: 10:00- 18:00 (Προσέλευση 09:30-10:00)
 • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Εκπαιδευτικό Κέντρο BIOGER ΕΓΝΑΤΙΑ & ΠΡΑΣΑΚΑΚΗ 12, Τ.Κ. 54622
 Αξία Σεμιναρίου:
 • 120 ευρώ για αισθητικούς ιδιοκτήτες κέντρων/ εργαζόμενους (έκπτωση 25% ανά συμμετοχή, σε κάθε κέντρο που θα συμμετέχει με 2 και άνω συμμετοχές, τελικό ποσό ανά άτομο 90 ευρώ)
 • 100 ευρώ για πελάτες της BIOGER/ Β. Γαλάνη (έκπτωση 25% ανά συμμετοχή, σε κάθε κέντρο που θα συμμετέχει με 2 και άνω συμμετοχές, τελικό ποσό ανά άτομο 75 ευρώ)
 • 60 ευρώ για φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. Αισθητικής

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής και Εκπαιδευτικό Υλικό  ( Προσφέρεται φάκελος σεμιναρίου, και μπουφέ )

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Κος Βασίλης Γαλάνης,  Τηλ.: 698 055 8496,  e-mail: vasgalanis@gmail.com , (ώρα 11:00 – 19:00)

ή Κα Ξένια Κόλλια/ Bioger: Τηλ.: 210-7779409,  e-mails: xkollia@bioger.gr ,info@bioger.gr
Fax:   210 7716 761, (ώρα 09:30 – 17:00)

Δηλώσεις συμμετοχής έως 14/11/2014.

Τρόπος Πληρωμής: Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εθνική Τράπεζα 125-396005-64, Δικαιούχος Β. Γαλάνης 

Alpha Bank 104-002101-240020, Δικαιούχος Β. Γαλάνης